Business Fashion

Forum kjøpesenter er et flott og modern sted der shopping, rekreasjon og underholdning knyttes sammen med bylivet i Gdansk

Visjon

Her er det mulig å delta på kultuelle og sosiale arrangementer samt ulike tiltak som gjør det lettere å integrere seg i lokalsamfunnet. Det er i tillegg et godt plass for møter – mangfoldig, kreativt, åpent, fylt med energi og byens kultur. Alle kan finne noe de liker her.

Historie

Forum kjøpesenter ble bygget på Targ Sienny og Targ Rakowy – torver som er historiske handelssteder i Gdansk. Før byggearbeidene startet befant seg her jerbanesporene og restene av Gildia – et handel paviljong fra 90-tallet som ble stengt for 6 år siden. Området ble først grundig undersøkt av en gruppe arkeologer og gjenstander fra funnene vil få plass i utstillingsvindu plassert ved promenaden ved Radunia-kanalen. Bygging av komplekset i 2015 ga nytt liv til dette stedet og samtidig fortesetter det tradisjonen å være et handelssted.


Grøntområde

Så mye som en tredjedel av Forum kjøpesenter sitt areal er grøntområder. De er på mer enn 2 hektar der det er plantet 33 000 planter av 80 arter og 2 historiske trær – en hestekastanje og ask. Disse danner et unikt økosystem i sentrum av Gdańsk som tiltrekker sommerfugler og syngende fugler. Grøntområdet sin design ble skapt av Katarzyna Bellingham og den gjør at det endrer seg gjennom året. Takket være sine fine løsninger slik som dektorative gress og busker kan det nytes fra frisk og grønn vår til lysblå vinter. Alt dette ble gjort til å få besøkende slappe av på en av mange benker og nyte naturen i hjertet av byen til enhver tid.Arkitektur
 
Forum er et sted hvor det offentlige skaper det kommersielle, ikke omvendt. Dette gjør at Forum-kjøpesenter er et prosjekt som er enestående i europeisk skala. Kjøpesenteret sin arkitektonisk form vekker oppmerksomhet med sin modern design som passer fint med gamle bygnigner i gamlebyen.

Forum er delt i tre soner – The Boulevar (Bulevarden), Modern Court (Borggården) i The Street (Gata). Denne oppdelingen understreker enda mer hvor dette kjøpesenteret er mangfoldig. Hver sone er bemerkelsesvedig takket være sine unike løsninger og detaljer som referer til ulike stiler.

Beliggenhet

Kjøpesenteret ligger sentralt og nært det meste. Komplekset befinner seg på tomt på 6 hektar i nærheten av følgende gater: 3 Maja, Armii Krajowej, Wały Jagiellońskie og Hucisko. Det er et sentralt sted i Trippelbyen som ligger ved Gdańsk Główny hovedjernbanestasjon, den historiske gamlebyen, offentlige bygninger og overgangstasjon Gdańsk Śródmieście.


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Join Waitlist! We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.