Business Travel

Flyplass i Gdansk er et sted som til vanlig er fult av liv og sover aldri

Flyplass i Gdansk er et sted som til vanlig er fult av liv og sover aldri. Hvert år ankommer flyplassen millioner av turister, og i 2019 tok den imot over 5 millioner personer. Gdańsk-flyplass er skapt av hundrevis av ansatte og massevis av apparater samt kjøretøy. I disse Korona-tider ser flyplassen litt annerledes ut. På oppstillingsplassen parkerer biler og trafikken er veldig liten, men i bakgrunnen kan man allikevel høre lyden av anleggsutstyr. I full fart settes i gang to store prosjekter – utbygging av terminal 2 og bygging av Alpha-kontorbygg som en del av et nytt bydistrikt ved Airport City Gdańsk-flyplass.

Vi tror at noe kommer til å endre seg og viruset vil bli bekjempet. Vi håper at snart flyselskapene flyr med fulle fly og flyplassen i Gdansk jobber for våre passasjerer med full fart.

Vi venter på dere!

Før vi møtes, tar vi dere med på tur i Gdańsk lufthavn i den uvanlige tiden vi er inne i. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Join Waitlist! We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.