Business IT

Nordisk onboarding i Polen

NordHR er et selskap som ble skapt av lidenskap for nordiske land samt en bredt oppfatning av menneskelige ressurser.

Vi tilbyr støttetjenester til skandinaviske selskap med kontor i Polen. Vi gir støtte fra a til å og tilbyr juridisk hjelp ved etablering av foretak, rekruttering av nye ansatte på alle nivåer og HR-tjenester samt tjenester av en opplæringsbedrift som allerede har en stabil situasjon i det polske markedet.

Helt fra begynnelsen satset vi på å skape en bedrift som vil være en pålitelig partner til skandinaviske bedrifter som kan trygt akklimatisere seg i det polske markedet.

Selskapets grunnlegger, Beata Stramska, har samarbeidet med bedrifter fra Skandinavia i 13 år og i tillegg hadde mulighet til å få jobberfaring i Danmark, Finland og Norge. Der utdypet hun også sitt kjennskap om den nordiske arbeidskulturen og det lokale markedet.

Omfanget av selskapets virksomhet er ganske bredt og sist har vi gjennomført mange prosjekter, f.eks. konsultasjoner for de som har mistet jobb pga. pandemien eller en serie av webinarer for ISACA-assosiasjon om forhold under fjernarbeid samt teamledelsen under home office.

En stor del av NordHRs aktiviteter er også gjennomføring av workshops og opplæring for skandinaviske selskap i Polen innen forbedring av myke ferdigheter til både ledere og ansatte. Målet med dette er å bygge og utvikle team på en måte som er tilpasset den skandinaviske organisasjonskulturen.

Det vi kan skryte av er at vi har allerede oppnådd mange suksesser, spesielt når det gjelder rekruttering. Fra bunnen av og ved direkte samarbeid med ledelser som befinner seg i Skandinavia skapte vi polske avdelinger og bygget team bestående av styredeltakere, spesialister og medarbeidere. Dessuten skapte vi HR-politikk, belønning og lønnssystemer som stemmer med selskapets visjon, misjon og moderselskapets strategi. Dette gjelder både produksjonsindustri og IT-bransjen som vi har stor erfaring i.

IT-bransjen utgjør 60% av våre kunder, hvorav 90% av dem er fra nordiske land. Vi leverer kandidater med kjennskap i de fleste av teknologier og til forskjellige stillinger (front-end, back-end, full-stack, DevOps). Vi er spesialister på å finne eksperter i et gitt felt som f.eks. IT security.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Join Waitlist! We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.