Business IT LifeStyle

Olivia Garden

Olivia Business Centre, det største forretningssenteret i Polen, bygges det en helårs hage – Olivia Garden. Det første tropiske tre er nettopp plantet. I hagen befinner seg tusenvis av planter som representerer over 150 forskjellige arter.

Den nye plassen inkluderer ikke bare planter, men også hvile- og spisesteder. Målet er å tilby en unik plass til å hvile, men også øke kreativitet og skape et sted for mindre formelle møter. Hagen skal være tilgjengelig for alle, spesielt for de som jobber på senteret, og vil gi en mulighet å være i kontakt med naturen året rundt, uavhengig av været.

Det er et unikt polsk prosjekt som er skapt av Malinowski Design Urban & Landscape studio som ble utført av Design Anatomy studio. Vi ønsket å gi alle som jobber på Olivia Business Centre steder som vil bli deres favorittsteder for private og forretningsmøter og som de velger for hverdagsarbeid, men også for avslapping samt konsentrasjon, omgitt av eksotiske planter. Naturen har stor innflytelse på vårt velvære og vår hage skal være tilgjengelig uavhengig av været – sier Krzysztof Król fra Olivia Business Centre.

Olivia Garden ble skapt som et svar for behov av ansatte fra forretningssenteret og innbyggere fra Trippelbyen samt turister som siden 2019 har regelmessig besøkt restauranter, konferansesenter og observasjonsdekk som ligger i de øverste etasjene av Olivia Star-bygning. Olivia Star er den høyeste kontorbygning i Nord-Polen og er en del av Olivia Business Centre-komplekset.

Implenetering av dette konseptet krevde deltakelse av ikke bare arkitekter, men også tverrfaglig team av spesialister, sosiologer, psykologer og botanikere, og rådføring med ansatte fra Olivia Business Centre. – Olivia er en del av velværeprosjekt som er blitt implementert i mange år på Olivia Business Centre. – sier Krzysztof Król. Om sommer holdes møter og sportsbegivenheter som er veldig populære på patioen. Her organiseres det også utstillinger av malerier, fotografier og skulpturer. Olivia er et sterkt og aktivt samfunn som har bevist sin verdi mer enn en gang. Etter at restriksjoner er opphevet, vil hagen være åpen for publikum. Vi ville gjerne ønske velkommen til alle som er interessert i besøke den, slik at de også kan ha det bra her. – legger Krzysztof Król til.

___

Olivia Business Centre i Gdańsk er den største og mest moderne kontorbygningen i Trippelbyen. Målstørrelsen kommer til å overstige 200 000 kvm, og for øyeblikket er den allerede på 175 000 kvm, som gjør Olivia Business Center til det største kontorprosjektet i Polen. Olivias største selskap er Airhelp, Amazon, Arrow, Bayer, Deloitte, Energa, EPAM, Fujifilm, Nordea, PwC, Ricoh, Sii, Staples, ThyssenKrupp.

Olivia Business Center er også mye mer enn bare bygninger. Det er flere hundre forretningsmøter, utdannings-, kultur- og sportsbegivenheter som finner sted her hvert år. Kontorsenteret tilbyr en unik kombinasjon av tjenester og fasiliteter for både leietakere og gjester som består av åtte restauranter, fire kaféer, ett profesjonelt treningssenter i 2 etasjer, barnehage for 100 barn, grunnskole, videregående skole, IT-akademi, helsesenter, tannlegekontor, apotek, 5 kundeservicepunkter, banker og 5 konferansesentre, O4 – ett av de største stedene for kontorfellesskap i Polen, men samtidig er det en romslig patio som er fylt med planter, fontener og hvilesteder. Andre bygninger som tilhører bygningskomplekset scorer høyt på BREEAM, et verktøy for å miljøsertifisere bygninger.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Jacob
    1 April 2021 at 10:18

    Looks cool!

  • Leave a Reply

    Join Waitlist! We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.