About Us

Innholdet på bloggen fokuserer på teknologi samt innovative selskap / start-uper fra Gdańsk, Sopot og Gdynia. I tillegg er det IT-markedet i Trippelbyen, investering i eiendom og Europas mest moderne kontorlokaler som bygges i Trippelbyen vi konsentrerer oss om.

Ifølge en studie utført av den lokale teknologikonferansen Infoshare og Stack Overflow har Polen den største tech-talentmarkedet i Sentral-Europa. Omtrent 25% av lokale tech-talenter i Sentral-Europa befinner seg i Polen. Selv om Gdańsk i seg selv er heller mellomstor by (ca. 400 000 innbyggere), er den en del av agglomerasjon som heter Trippelbyen (3 byer) som består av følgende byer: Gdańsk, Gdynia og Sopot. Disse byene skaper en stor enhet som har til sammen over 750 000 innbyggere (som er 13% større enn Oslo).

Trippelbyen har Polens fjerde største tech-talentmarkedet med over 25 000 av utviklere. Hvert år kommer det inn på dette merkede ca. 3000 nye utviklere. Den viktigste drivkraften for sysselsetting i dette område er utenlandske selskaper som deler seg i to hovedtyper: direkte og indirekte investering. Den direkte investeringen betyr at utenlandske selskaper oppretter sine kontorer her og ansetter talenter direkte, mens den indirekte skjer når utenlandske selskaper finner en lokal leverandør som leverer programvare. Begge alternativer er gjennomførbare løsninger.

Join Waitlist! We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.